Top 3 accesorii must-have pentru mașină

Accesoriile auto joacă un rol foarte important în a vă face mașina confortabilă și elegantă în același timp. Indiferent cât de scumpă este mașina, accesoriile o completează întotdeauna în cea mai bună manieră posibilă. Producătorii de accesorii auto sunt mereu în căutare și sunt responsabili să furnizeze clienților cel mai bun accesoriu auto pentru a ajuta clientul să se bucure de confortul propriei mașini.

Accesoriile pentru autoturisme pot varia de la o acoperire normală a scaunului până la o cameră de bord avansată. Dacă vrei să-ți faci mașina mai confortabilă pentru tine și familia ta, atunci ar trebui să te alegi cu grijă accesoriile mașinii. Noi am creat un top 3 accesorii auto, în urma recenziilor clienților pe care îl vom împărtăși cu tine!

1. Organizatoarele pentru scaunul mașinii

organizatoare auto la reducere

Spuneți adio lucrurilor aruncate aiurea prin mașină, care apoi sunt greu de găsit, mai ales când sunteți la volan. Acum puteți avea ordine in mașină organizându-vă obiectele personale pentru a le avea la îndemână oricând. Agenda, harta, telefonul, termosul de cafea, cosmeticele – de ce nu? – nu pot fi nici aruncate in portbagaj, nici lăsate acasă.

Organizatorul pentru scaun auto va ajuta sa tineti obiectele din mașină sub control. Ușor de atașat oricărui scaun, organizatorul are mai multe buzunare, de diferite dimensiuni. Este confecționat dintr-un material rezistent, lavabil, care poate susține greutăți de până la 5 kg – perfect pentru o mașină de familie!

2. Prelata auto

Aceasta este confecționată dinr-un material nou și inovator- PEVA. Oferă protecție termică, protecție chimică, protecție la lichide și etanșare perfectă. Special fabricată din materiale rezistente si ușoare, husa auto, va protejează mașina de vremea nefavorabilă, praf, zăpadă sau soare puternic. Materialul respiră permițând aerului să treacă oprind pătrunderea apei. Prelata auto este prevăzută cu elastic, pentru o așezare etanșă si cusături duble.

3. Priza bricheta tripla cu USB + Suport auto

Un adevărat prieten în călătorii, priza auto triplă cu port USB. Caracteristici: – port intrare – mufă pentru bricheta auto; – 3 porturi ieșire – tip brichetă auto; – 1 port USB; – braț înclinabil la 90 grade pentru a-l putea adapta autoturismului tău; – compatibil cu: încărcător Ipad, Ipod, telefon, mp3-player, orice device care se alimentează de la bricheta autoturismului (lampă, lanternă, miniventilator, cană de cafea, etc).

Suport Auto Grilă / Ventilație pentru telefon, Universal Reglabil 360 Grade Suport auto pentru telefoane mobile cu design minimalist si dimensiuni reduse. Fixarea suportului se face pe lamelele grilei de ventilație a autoturismului. Permite fixarea telefonului atât pe verticală cât și pe orizontală, pentru a asigura vizionarea optimă în funcție de aplicație sau preferințele personale. Suportul auto este proiectat pentru menținerea dispozitivului deținut într-o poziție fixă și stabilă. Adaptabil și demn de încredere , suportul auto ocupă un loc central într-o soluție de comunicare facilă și utilizarea in condiții de maximă siguranță la volan. Suportul mobil se poate atașa cu ușurință pe Grila / Ventilație, păstrând telefonul în siguranță in timp ce dumneavoastră conduceți. Sperăm ca recomandările noastre sa va ajute în viitoarele achiziții. Nu în ultimul rând, am avut grijă ca produsele recomandate să fie la preț redus!

Vezi mai multe accesorii pentru masina ta aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *