Fier de calcat vertical cu aburi Tobi

Fier de calcat vertical cu aburi Tobi

Câți oameni pot spune că le place să-și calce hainele? Este una din acele treburi care nu generează mult entuziasm. Cu toate acestea, un lucru este sigur – majoritatea oamenilor nu acceptă să aibă hainele încrețite, mai ales când se îndreaptă spre o întâlnire, un interviu de angajare sau oricare alt moment când doresc sa arate cel mai bine.Când vine vorba de eliminarea cutelor de pe haine și alte țesături, cum ar fi perdele și fețe de masă, primul lucru care ne vine în minte este fierul de călcat tradițional. Dar, există un alt instrument care a apărut  în jurul nostru de ceva timp, dar care câștigă rapid popularitate, mai ales pentru că este mai ușor, mai puternic și mai simplu de utilizat decât fierul clasic cu care suntem obișnuiți. Vorbim despre fier de călcat vertical cu aburi.

Instructiuni de utilizare

Fierul de călcat vertical cu aburi  oferă avantaje distincte de care chiar și cel mai performat fier tradițional nu se poate atinge. Pentru a folosi acest tip de fier, hainele sunt așezate pe umerașe și suspendate, fără a mai fi nevoie de o masă pentru călcat. Odată ce aburul a atins temperatura maximă și presiunea este gata de eliberare, pur și simplu treceți jetul de abur pe întreaga suprafață a hainei, acordând o atenție deosebită zonelor șifonate. Gravitația ajută la procesul de călcare, astfel este indicat să întindeți ușor hainele pe măsură ce treceți jetul de abur peste îmbrăcăminte. Aburul penetrează fibrele, relaxându-le și îndepărtând mirosurile care părăsesc țesătura mai curată și fără cute. 
Fierul de călcat vertical va deveni cel mai bun prieten al casei tale, fiind esențial pentru garderoba ta deoarece poate fi folosit pe toate tipurile de țesături, îndepărtatând cutele în timp record.Fiarele de călcat cu aburi au mai multe avantaje în ceea ce privește îmbrăcămintea ce necesită călcare: pot fi folosite cu toate tipurile de țesături și nu se limitează doar la articole de îmbrăcăminte. Ele pot fi folosite pentru draperii, tot felul de lenjerii de pat, tapițerie, covoare sau mochete.

Fierul de călcat vertical cu aburi este, de asemenea, excelent pentru îndepărtarea bateriilor sau acumulărilor de praf de pe anumite țesături. În general, veți descoperi că o mulțime de acarieni se vor forma în cearșafurile, husele sau saltelele de pat. Folosind un fier de călcat cu aburi puteți elimina majoritatea acelor acarieni. Pentru persoanele care au probleme cu alergiile, fierul vertical cu aburi este o afacere excelentă. Doar pur și simplu folosind un fier cu abur pe suprafețele din casă, veți reduce alergenii din locuință. Dacă dumneavoastră sau oricine din familia dumneavoastră suferiți de alergii, este posibil să puteți preveni o mare parte a problemei prin utilizarea unui fier cu aburi.

Spre deosebire de fiarele de călcat clasice, acest mic, dar puternic accesoriu face ca îndreptarea cutelor de pe haine să devină o activitate rapidă și distractivă pe care abia veți aștepta să o faceți. Fiecare piesă din vestimentația noastră este fabricată folosind diverse materiale si fibre. Tocmai de aceea, sunt piese care necesită o altfel de îngrijire decât cea a bumbacului clasic. Dacă așezați un fier de călcat pe o țesătură sintetică, aceasta se va deteriora 100% și in acest caz este indicată folosirea unui fier de călcat cu aburi. Curățarea chimică folosește un proces pe care doar acest tip de fier îl deține, și anume jeturi de aer fierbinte ce pătrund prin țesături fără a le deteriora și totodată, eliminând mirosurile si reîmprospătând culorile hainelor. Aburul fierbinte are un mod de „relaxare” a țesăturii,  dar aveți grijă să nu atingeți capul fierbinte de  îmbrăcăminte, altfel veți avea parte de același rezultat ca la un fier clasic. 

Fier de calcat vertical cu aburi

Cum funcționează?

Pe bază de aburi. Se folosește mai exact un jet de abur cald care reușește îți „calce” hainele prin faptul că acesta pătrunde adânc in țesătura lor, rezultând dilatarea si întinderea fibrelor din țesătură. Tocmai din acest motiv eficiența este  una atât de crescută, iar hainele nu vor avea de suferit, neexistând nici măcar un risc atunci când te folosești de acesta. Toți știm cum este să fii presat de timp, într-o dimineață în întârziere când cu siguranță nu ai timp pentru calvarul călcatului hainelor, așa că cea mai bună soluție este fierul de călcat vertical cu aburi.  Presupun că vă întrebați de ce să alegeți un fier de călcat vertical cu aburi… Și am pregătit câteva motive care vă pot alimenta curiozitatea. În primul rând, fierul de călcat se încălzește rapid și este potrivit pentru toate țesăturile. Acesta este foarte ușor de folosit și manevrat, neavând o greutate mare.Hainele delicate, compuse din mătase, trebuie să fie curățate cu abur pentru a rămâne în cea mai bună stare. Dacă aveți vreo îndoială, verificați eticheta pentru indicații și cunoașteți modul optim de a avea grijă de îmbrăcămintea dumneavoastră. Se poate folosi pe toate țesăturile și suprafețele fără ca acestea să aibă de suferit. De asemenea, aburul ar putea facilita curățarea obiectelor mai mari care sunt dificil de spălat prin înmuierea zonelor murdare și a petelor de pe obiecte precum pernele, mobilierul și jucăriile copiilor.

Puterea reprezintă un aspect la care este bine să fii atent, deoarece aceasta influențează timpul pe care noi trebuie să îl așteptăm pentru a putea începe folosirea aparatului. Desigur, ne poate spune câte ceva și despre debitul de abur. La fel ca in cazul de mai sus, un fier de călcat  vertical cu aburi de cea mai bună calitate ar trebui să aibă o putere de cel putin 800W, care ar oferi, in teorie, încălzirea in cel mult 45 de secunde.Recomandarea noastră este fierul de călcat vertical cu aburi Steam Iron(Tobi) Care pe baza unui chestionar realizat de 700 de oameni, s-a ajuns la concluzia că are cel mai bun raport calitate-preț de pe piața de actualitate.Acest fier de călcat vertical cu aburi este perfect pentru a călca hainele în câteva minute. Este ușor și comod datorită designului ergonomic și compact.

Fierul de călcat Steam Iron(Tobi) se poate foslosi pe orice tip de țesături. Aburul puternic îndepărtează chiar și mirosurile de țigară și mâncare.

Fier de calcat vertical cu aburi

Caracteristici

Putere mare a aburului

Ușor, compact și simplu de folosit

4 capete interschimbabile: abur, țesături, îndepărtarea scamelor și clemă pentru gulere și pantaloni

Buton pentru jetul de abur

Păhărel gradat pentru umplerea rezervorului

Capacitate aprox.: 75 ml

Putere: 900 W

Voltaj: 220-240 V

Frecvență: 50-60 Hz

Dimensiuni aprox.: 8 x 31 x 8 cm

Cablu de alimentare: aprox. 140 cmu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *